Medeltemperatur Langkawi

Medeltemperatur Langkawi

Februari är den varmaste månaden för Langkawi i Malaysia med medeltemperatur på 34°C. Vattentemperatur för Langkawi är varmast i april med temperatur på 30°C. Temperaturen för Langkawi är som kallast i juli med medeltemperatur på 31°C. Solsäkrast är det i februari med 9 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i april då det uppmätts till 99 mm. Regnigaste månaden är oktober med i snitt 26 regndagar.

När ska man åka?

När ska man åka till Langkawi? Välj bästa tiden att besöka Langkawi baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Langkawi, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Langkawi. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Langkawi genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Langkawi, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Langkawi och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Langkawi i februari är 34°C på dagen och 23°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Langkawi i mars är 34°C på dagen och 23°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Langkawi i april är 34°C på dagen och 24°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Langkawi i maj är 32°C på dagen och 24°C på kvällen.

Tabell med temperatur för Langkawi Temperatur Langkawi

Temperatur för Langkawi i februari är 34°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 23°C. Vattentemperaturen är 29°C.
Temperaturtabell för Langkawi året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Langkawi Klimat Langkawi

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Langkawi. Solsäkrast är det i februari med 9 timmar per dag.
Klimat för Langkawi

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 8 50 9
februari 9 47 5
mars 8 91 9
april 9 99 14
maj 8 99 17
juni 9 99 18
juli 8 99 17
augusti 8 99 18
september 8 99 21
oktober 7 99 26
november 6 99 24
december 7 94 21

Väder Årstider

Vår: Langkawi har en varm och mjuk vinterväder under perioden februari till april. Temperaturen ligger vanligtvis mellan 28 °C och 31 °C under denna period. Det är relativt torrt och soligt, så det är en bra tid att besöka Langkawi.

Sommar: Langkawi har varmt och fuktigt väder mellan maj och september. Temperaturen är vanligtvis mellan 30 °C och 32 °C under denna period. Det är överlägset den regnigaste perioden för året, så det är bäst att planera vistelsen när det är minst regnigt.

Höst: Langkawi har en skön och torr period mellan oktober och december. Temperaturen ligger mellan 28 °C och 30 °C under denna tid. Det är en bra tid att besöka Langkawi, eftersom det knappast regnar och temperaturen är anständig.

Vinter: Langkawi har kyligt och torrt väder under januari och början av februari. Temperaturen ligger vanligtvis mellan 24 °C och 27 °C under denna period. Det är den bästa perioden för att besöka Langkawi, eftersom det är den torra perioden med minst regn.

Fler resmål i Malaysia

Medeltemperatur Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Medel 33°C i mars

Medeltemperatur Langkawi

Langkawi

Medel 34°C i februari

Välj temperatur

unicef.se

Stöd UNICEF i Ukraina!

HJÄLP BARNEN I UKRAINA!

Självklart!