Medeltemperatur Maldiverna

Medeltemperatur Maldiverna

April är den varmaste månaden för Maldiverna med medeltemperatur på 31°C. Vattentemperatur för Maldiverna är varmast i maj med temperatur på 30°C. Temperaturen för Maldiverna är som kallast i januari med medeltemperatur på 29°C. Solsäkrast är det i februari med 10 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i september då det uppmätts till 99 mm. Regnigaste månaden är oktober med i snitt 16 regndagar.

När ska man åka?

När ska man åka till Maldiverna? Välj bästa tiden att besöka Maldiverna baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Maldiverna, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Maldiverna. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Maldiverna genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Maldiverna, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Maldiverna och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Maldiverna i mars är 30°C på dagen och 27°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Maldiverna i april är 31°C på dagen och 27°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Maldiverna i maj är 30°C på dagen och 26°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Maldiverna i juni är 29°C på dagen och 26°C på kvällen.

Tabell med temperatur för Maldiverna Temperatur Maldiverna

Temperatur för Maldiverna i mars är 30°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 27°C. Vattentemperaturen är 29°C.
Temperaturtabell för Maldiverna året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Maldiverna Klimat Maldiverna

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Maldiverna. Solsäkrast är det i februari med 10 timmar per dag.
Klimat för Maldiverna

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 9 75 5
februari 10 50 5
mars 9 73 7
april 9 99 10
maj 8 99 15
juni 7 99 14
juli 7 99 13
augusti 7 99 14
september 8 99 15
oktober 8 99 16
november 6 99 14
december 7 99 13

Klimatdiagram Maldiverna

Diagram med medeltemperaturer för Dag, Natt, vatten

Säsongsbeskrivning

Vår: Våren i Maldiverna är vanligtvis varmt och fuktigt. Temperaturen ligger vanligen mellan 26-31 °C. Det är vanligt med lätt regn under våren. Solen skiner vanligen mellan 5-7 timmar per dag.

Sommar: Sommaren i Maldiverna är mycket varm och fuktig. Temperaturvärden ligger vanligen mellan 27-33 °C. Det är vanligt med lätt regn under sommaren. Solen skiner vanligen mellan 6-8 timmar per dag.

Höst: Hösten i Maldiverna är varm och fuktig. Temperaturen ligger vanligen mellan 26-31 °C. Det är vanligt med lätt regn under hösten. Solen skiner vanligen mellan 5-7 timmar per dag.

Vinter: Vintrarna i Maldiverna är vanligtvis varmt och fuktigt. Temperaturen ligger vanligen mellan 25-30 °C. Det är vanligt med lätt regn under vintern. Solen skiner vanligen mellan 4-6 timmar per dag.

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!