Medeltemperatur Bermuda

Medeltemperatur Bermuda

Februari är den varmaste månaden för Bermuda med medeltemperatur på 24°C. Vattentemperatur för Bermuda är varmast i februari med temperatur på 21°C. Temperaturen för Bermuda är som kallast i juni med medeltemperatur på 14°C. Solsäkrast är det i januari med 8 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i juli då det uppmätts till 132 mm. Regnigaste månaden är augusti med i snitt 19 regndagar.

När ska man åka till Bermuda?

När ska man åka till Bermuda? Välj bästa tiden att besöka Bermuda baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Bermuda, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Bermuda. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Bermuda genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Bermuda, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Bermuda och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Bermuda i december är 22°C på dagen och 12°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bermuda i februari är 24°C på dagen och 13°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bermuda i mars är 23°C på dagen och 12°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bermuda i april är 20°C på dagen och 10°C på kvällen.

Tabell med medeltemperatur för Bermuda Temperatur Bermuda

Temperatur för Bermuda i december är 22°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 12°C. Vattentemperaturen är 18°C.
Tabell medeltemperatur för Bermuda året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Bermuda Klimat Bermuda

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Bermuda. Solsäkrast är det i januari med 8 timmar per dag.
Klimat för Bermuda

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 8 84 11
februari 7 81 9
mars 6 92 12
april 6 93 12
maj 4 112 16
juni 4 129 16
juli 4 132 18
augusti 5 122 19
september 5 111 18
oktober 6 102 17
november 7 98 14
december 7 107 14

Klimatdiagram Bermuda

Diagram med medeltemperaturer för Dag, Natt, vatten

Säsongsbeskrivning

Vår: Våren på Bermuda är mild och behaglig. Dagstemperaturerna varierar vanligtvis mellan 18°C och 23°C, medan nätterna är svala med temperaturer runt 14°C till 17°C. Våren är en vacker tid då blommor blommar och naturen återfår sin färg. Det är en perfekt tid för utomhusaktiviteter, som att utforska stränderna, snorkla i det kristallklara vattnet och vandra i den frodiga grönskan.

Sommar: Sommaren på Bermuda är varm och solig. Dagstemperaturerna stiger oftast till omkring 28°C till 31°C, och nätterna är behagliga med temperaturer runt 22°C till 25°C. Sommaren är den torraste årstiden, vilket ger perfekta förhållanden för att njuta av de vackra stränderna och de olika vattensportaktiviteterna. Det är också en populär tid för turister att besöka Bermuda för att koppla av och njuta av det varma vädret.

Höst: Hösten på Bermuda är mild och behaglig. Dagstemperaturerna ligger oftast mellan 25°C och 28°C, medan nätterna blir svalare med temperaturer runt 20°C till 23°C. Under hösten fortsätter vattnet att vara varmt och lockar till sig besökare som vill njuta av stränderna och det blå vattnet. Det är en lugnare tid på ön efter sommarturismens höjdpunkt, vilket ger en mer avkopplande upplevelse för besökare.

Vinter: Vintrarna på Bermuda är milda. Dagstemperaturerna ligger normalt mellan 20°C och 23°C, medan nätterna blir svala med temperaturer som kan sjunka till omkring 15°C till 18°C. Vintern är den regnigaste årstiden på Bermuda, men det är fortfarande betydligt varmare än vintern på många andra platser. Det milda vädret gör att det fortfarande går att njuta av strandaktiviteter och utforska öns sevärdheter utan att det blir för kallt.

Sweden Abroad - Utlandsinformation

Information om Bermuda

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!