Medeltemperatur Guadeloupe

Medeltemperatur Guadeloupe

Juli är den varmaste månaden för Guadeloupe med medeltemperatur på 31°C. Vattentemperatur för Guadeloupe är varmast i augusti med temperatur på 29°C. Temperaturen för Guadeloupe är som kallast i februari med medeltemperatur på 28°C. Solsäkrast är det i april med 9 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i oktober då det uppmätts till 249 mm. Regnigaste månaden är oktober med i snitt 19 regndagar.

När ska man åka till Guadeloupe?

När ska man åka till Guadeloupe? Välj bästa tiden att besöka Guadeloupe baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Guadeloupe, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Guadeloupe. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Guadeloupe genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Guadeloupe, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Guadeloupe och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Guadeloupe i december är 29°C på dagen och 21°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Guadeloupe i februari är 28°C på dagen och 20°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Guadeloupe i mars är 29°C på dagen och 20°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Guadeloupe i april är 29°C på dagen och 21°C på kvällen.

Tabell med medeltemperatur för Guadeloupe Temperatur Guadeloupe

Temperatur för Guadeloupe i december är 29°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 21°C. Vattentemperaturen är 27°C.
Tabell medeltemperatur för Guadeloupe året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Guadeloupe Klimat Guadeloupe

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Guadeloupe. Solsäkrast är det i april med 9 timmar per dag.
Klimat för Guadeloupe

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 7 94 16
februari 8 68 12
mars 8 80 13
april 9 114 13
maj 8 148 15
juni 8 136 14
juli 8 172 17
augusti 8 210 18
september 8 218 18
oktober 8 249 19
november 7 214 17
december 7 154 17

Klimatdiagram Guadeloupe

Diagram med medeltemperaturer för Dag, Natt, vatten

Säsongsbeskrivning

Vår - Vädret i Guadeloupe under våren är för det mesta varmt och soligt, med temperaturer som ligger mellan 24 och 30 grader Celsius. Det är mycket regnaktigt på våren, med flera dagar med åska och regn.

Sommar - Sommaren i Guadeloupe är mycket varm och fuktig. Temperaturerna ligger mellan 25 och 33 grader Celsius. Det är vanligt att det regnar ofta, men det är mer sannolikt att det är följt av solsken och blå himmel.

Höst - Temperaturerna under hösten är höga, med temperaturer som ligger mellan 25 och 32 grader Celsius. Det är vanligt att det regnar även under hösten, men det är sällsynt att det regnar varje dag.

Vinter - Vintrarna i Guadeloupe är milda, med temperaturer som ligger mellan 19 och 25 grader Celsius. Det regnar ofta under vintern, men inte så ofta som under de andra årstiderna.

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!