Medeltemperatur Caymanöarna

Medeltemperatur Caymanöarna

Augusti är den varmaste månaden för Caymanöarna med medeltemperatur på 33°C. Vattentemperatur för Caymanöarna är varmast i oktober med temperatur på 29°C. Temperaturen för Caymanöarna är som kallast i februari med medeltemperatur på 29°C. Solsäkrast är det i juli med 11 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i oktober då det uppmätts till 220 mm. Regnigaste månaden är oktober med i snitt 14 regndagar.

När ska man åka till Caymanöarna?

När ska man åka till Caymanöarna? Välj bästa tiden att besöka Caymanöarna baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Caymanöarna, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Caymanöarna. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Caymanöarna genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Caymanöarna, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Caymanöarna och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Caymanöarna i december är 29°C på dagen och 22°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Caymanöarna i februari är 29°C på dagen och 21°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Caymanöarna i mars är 30°C på dagen och 21°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Caymanöarna i april är 30°C på dagen och 22°C på kvällen.

Tabell med medeltemperatur för Caymanöarna Temperatur Caymanöarna

Temperatur för Caymanöarna i december är 29°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 22°C. Vattentemperaturen är 28°C.
Tabell medeltemperatur för Caymanöarna året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Caymanöarna Klimat Caymanöarna

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Caymanöarna. Solsäkrast är det i juli med 11 timmar per dag.
Klimat för Caymanöarna

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 8 90 8
februari 9 60 5
mars 9 20 6
april 10 40 4
maj 10 100 11
juni 10 140 11
juli 11 90 9
augusti 10 120 14
september 9 130 13
oktober 8 220 14
november 8 120 10
december 8 90 11

Klimatdiagram Caymanöarna

Diagram med medeltemperaturer för Dag, Natt, vatten

Säsongsbeskrivning

Vår: Vädret på Caymanöarna under våren är ganska varmt, med temperaturer som vanligtvis ligger runt 25-30 grader Celsius. Det är lite fuktigt, men det är ganska soligt. Det är lätt att hitta regnperioder, men de är vanligtvis inte för långa.

Sommar: Sommaren på Caymanöarna är väldigt varm, med temperaturer som vanligtvis ligger runt 28-35 grader Celsius. Det är fuktigt med många soltimmar. Regnperioder är vanliga, men de är ofta korta och inte för intensiva.

Höst: Hösten på Caymanöarna är ganska varm, med temperaturer som vanligtvis ligger runt 24-30 grader Celsius. Det är fuktigt och även om det kan regna ofta är regnperioderna inte särskilt långa.

Vinter: Vintrarna på Caymanöarna är ganska milda, med temperaturer som vanligtvis ligger runt 19-25 grader Celsius. Det är lite fuktigt, men det är ganska soligt. Regnperioder är vanliga, men de är inte för långa.

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!