Medeltemperatur Bali

Medeltemperatur Bali

Maj är den varmaste månaden för Bali i Indonesien med medeltemperatur på 33°C. Vattentemperatur för Bali är varmast i februari med temperatur på 29°C. Temperaturen för Bali är som kallast i januari med medeltemperatur på 29°C. Solsäkrast är det i februari med 9 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i december då det uppmätts till 90 mm. Regnigaste månaden är januari med i snitt 16 regndagar.

När ska man åka?

När ska man åka till Bali? Välj bästa tiden att besöka Bali baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Bali, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Bali. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Bali genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Bali, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Bali och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Bali i februari är 30°C på dagen och 22°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bali i mars är 30°C på dagen och 23°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bali i april är 32°C på dagen och 22°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bali i maj är 33°C på dagen och 23°C på kvällen.

Tabell med temperatur för Bali Temperatur Bali

Temperatur för Bali i februari är 30°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 22°C. Vattentemperaturen är 29°C.
Temperaturtabell för Bali året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Bali Klimat Bali

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Bali. Solsäkrast är det i februari med 9 timmar per dag.
Klimat för Bali

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 9 90 16
februari 9 90 15
mars 9 90 14
april 9 70 12
maj 8 70 9
juni 7 50 5
juli 6 40 4
augusti 6 40 3
september 8 50 4
oktober 8 60 8
november 8 70 13
december 8 90 13

Väder Årstider

Vår: Vädret i Bali under våren är relativt varmt och behagligt. Temperaturerna ligger mellan 22 och 33 grader Celsius. Luften är fuktig och skymningen är relativt kort. Regn och moln är vanligt under denna period, men det finns också soliga dagar.

Sommar: På sommaren är vädret på Bali varmt och fuktigt. Temperaturerna ligger mellan 25 och 35 grader Celsius. Solen skiner ofta under denna period. Det är vanligt med regn, men det är också soliga dagar. Luften är fuktig och skymningen är relativt kort.

Höst: På hösten är temperaturerna på Bali lägre än under sommaren, men de är fortfarande behagliga. Temperaturområdet som uppmätts är mellan 24 och 32 grader Celsius. Luften är fuktig och skymningen är relativt kort. Regn och moln är vanligt under denna period, men det finns också soliga dagar.

Vinter: Vädret på Bali under vintern är relativt behagligt. Temperaturerna ligger mellan 21 och 30 grader Celsius. Luften är fuktig och skymningen är relativt kort. Regn och moln är vanligt under denna period, men det finns också soliga dagar.

Fler resmål i Indonesien

Medeltemperatur Bali

Bali

Medel 33°C i maj

Medeltemperatur Jakarta

Jakarta

Medel 33°C i oktober

Välj temperatur

unicef.se

Stöd UNICEF i Ukraina!

HJÄLP BARNEN I UKRAINA!

Självklart!