Sweden Abroad vid utlandsresor (för t ex Covid-19 och Corona)

Sweden Abroad om utlandsresor

Var hittar man information?

Vid tider av pandemier eller andra oroligheter är det bra att uppdatera sig vad som händer på resmålen utomlands Sweden Abroad ger bra svar om det. Det är väl ingen som missat att år 2020 är Corona / Covid-19 det som alla pratat om. Det gör det såklart extra viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som gäller vid utlandsresor.

Det är flera olika regler som gäller för inresa till olika länder, vissa släpper in alla svenskar, vissa tillåter att man kommer om man har bokat hotell i minst 7 nätter medan andra bara tillåter särskilda arbetsresor eller tom från vissa delar av Sverige.

Reserestriktioner för covid-19 och svenskar

Det är såklart inte helt lätt att hålla koll på vad som gäller på just det resmål man vill åka till, så det är ju bra att alltid vara vaken på att läget kan förändras och att följa de reserekommendationer som ges av Sweden Abroad för respektive land och resmål. Tänk på att det som sagt kan svänga snabbt som i t ex Danmark och Norge.

Grekland är i skrivande stund ett av de länder som tillåter svenskar att resa in. Om olyckan dock skulle vara framme och man har blivit sjuk precis innan eller under resan finns ju risken att man får sitta i karantän på sitt hotellrum och det är det väl ingen som vill?

Bättre att vara säker innan och boka resan till ett tryggt resmål!

Fler artiklar och tips för artiklar

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!
www.resebarometern.se