Medeltemperatur Victoria

Medeltemperatur Victoria

Mars är den varmaste månaden för Victoria i Seychellerna med medeltemperatur på 31°C. Vattentemperatur för Victoria är varmast i april med temperatur på 30°C. Temperaturen för Victoria är som kallast i juli med medeltemperatur på 28°C. Solsäkrast är det i december med 8 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i januari då det uppmätts till 379 mm.

När ska man åka?

När ska man åka till Victoria? Välj bästa tiden att besöka Victoria baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Victoria, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Victoria. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Victoria genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Victoria, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Victoria och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Victoria i februari är 30°C på dagen och 25°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Victoria i mars är 31°C på dagen och 25°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Victoria i april är 31°C på dagen och 25°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Victoria i maj är 30°C på dagen och 25°C på kvällen.

Tabell med temperatur för Victoria Temperatur Victoria

Temperatur för Victoria i februari är 30°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 25°C. Vattentemperaturen är 29°C.
Temperaturtabell för Victoria året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Victoria Klimat Victoria

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Victoria. Solsäkrast är det i december med 8 timmar per dag.
Klimat för Victoria

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 8 379
februari 8 262
mars 8 167
april 8 177
maj 8 124
juni 8 63
juli 7 80
augusti 7 97
september 8 121
oktober 8 206
november 8 215
december 8 281

Väder Årstider

Vår:Vädret i Victoria under våren är väldigt varmt och fuktigt med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 24 och 32 grader Celsius. Det finns vanligen lite regn.

Sommar:Sommaren i Victoria är ännu varmare och fuktigare än våren, med temperaturer som vanligtvis sträcker sig från 28 till 34 grader Celsius. Det finns ofta lite regn under den här perioden.

Höst:Vädret under hösten i Victoria är fortfarande varmt och fuktigt, men temperaturerna är lite lägre än under sommaren, med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 25 och 31 grader Celsius. Det finns vanligen lite regn.

Vinter:Vintern i Victoria är den kallaste perioden på året, med temperaturer som vanligen ligger mellan 22 och 28 grader Celsius. Det finns ofta lite regn under denna period.

Fler resmål i Seychellerna

Medeltemperatur Mahe

Mahe

Medel 32°C i april

Medeltemperatur Victoria

Victoria

Medel 31°C i mars

Välj temperatur

unicef.se

Stöd UNICEF i Ukraina!

HJÄLP BARNEN I UKRAINA!

Självklart!