Medeltemperatur Bukarest

Medeltemperatur Bukarest

Augusti är den varmaste månaden för Bukarest i Rumänien med medeltemperatur på 28°C. Vattentemperatur för Bukarest är varmast i juli med temperatur på 22°C. Temperaturen för Bukarest är som kallast i januari med medeltemperatur på 2°C. Solsäkrast är det i augusti med 10 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i juni då det uppmätts till 90 mm. Regnigaste månaden är juni med i snitt 14 regndagar.

När ska man åka?

När ska man åka till Bukarest? Välj bästa tiden att besöka Bukarest baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Bukarest, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Bukarest. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Bukarest genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Bukarest, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Bukarest och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Bukarest i februari är 7°C på dagen och -4°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bukarest i mars är 12°C på dagen och 1°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bukarest i april är 17°C på dagen och 5°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bukarest i maj är 23°C på dagen och 10°C på kvällen.

Tabell med temperatur för Bukarest Temperatur Bukarest

Temperatur för Bukarest i februari är 7°C på dagen. Temperaturen på kvällen är -4°C. Vattentemperaturen är 2°C.
Temperaturtabell för Bukarest året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Bukarest Klimat Bukarest

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Bukarest. Solsäkrast är det i augusti med 10 timmar per dag.
Klimat för Bukarest

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 2 40 8
februari 3 40 7
mars 5 40 11
april 7 50 14
maj 8 60 14
juni 9 90 14
juli 10 70 11
augusti 10 60 10
september 8 40 10
oktober 6 30 11
november 2 40 11
december 2 40 10

Väder Årstider

Vår: Vädret i Bukarest under våren är ganska varmt, med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 8 ° C och 20 ° C. Det är vanligt med några regnväder, men det är ändå ett ganska positivt väder för att gå ut och njuta av.

Sommar: Sommaren i Bukarest är ofta het och fuktig. Temperaturer kan stiga upp till 30 ° C och ibland ännu högre. Det är vanligt med en del regn och åska.

Höst: Temperaturerna under hösten i Bukarest ligger vanligtvis mellan 7 ° C och 20 ° C. Det är vanligt med en del regn och ibland även åska.

Vinter: Vintrarna i Bukarest kan vara mycket kalla, med temperaturer som sjunker till -5 ° C eller lägre. Det är vanligt med lite regn och snö, men ibland även hagel och åska.

Välj temperatur

unicef.se

Stöd UNICEF i Ukraina!

HJÄLP BARNEN I UKRAINA!

Självklart!