Medeltemperatur Varadero

Medeltemperatur Varadero

Augusti är den varmaste månaden för Varadero i kuba med medeltemperatur på 31°C. Vattentemperatur för Varadero är varmast i augusti med temperatur på 30°C. Temperaturen för Varadero är som kallast i december med medeltemperatur på 27°C. Flest soltimmar är det i maj med 9 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i oktober då det uppmätts till 40 mm. Regnigaste månaden är juni med i snitt 14 regndagar.

När ska man åka till Varadero?

När ska man åka till Varadero? Välj bästa tiden att besöka Varadero baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Varadero, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Varadero. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Varadero genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Varadero, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Varadero och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Varadero i februari är 27°C på dagen och 18°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Varadero i mars är 28°C på dagen och 17°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Varadero i april är 29°C på dagen och 20°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Varadero i maj är 30°C på dagen och 20°C på kvällen.

Tabell med medeltemperatur för Varadero Temperatur Varadero

Temperatur för Varadero i februari är 27°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 18°C. Vattentemperaturen är 24°C.
Tabell medeltemperatur för Varadero året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Varadero Klimat Varadero

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Varadero. Flest soltimmar är det i maj med 9 timmar per dag.
Klimat för Varadero

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 7 20 5
februari 7 20 5
mars 9 10 5
april 9 10 5
maj 9 20 7
juni 8 30 14
juli 9 30 11
augusti 8 20 11
september 9 30 13
oktober 8 40 12
november 7 10 7
december 7 20 7

Klimatdiagram Varadero

Diagram med medeltemperaturer för Dag, Natt, vatten

Säsongsbeskrivning

Vår: Vädret i Varadero under våren är behagligt och soligt. Temperaturerna ligger vanligtvis mellan 20 och 25 grader Celsius. Regnförhållandena är låga, och det är perfekt för sightseeing och strandliv.

Sommar: Varadero är som bäst under sommaren. Det är varmt och torrt och luftfuktigheten är låg. Temperaturerna ligger mellan 28 och 33 grader Celsius, vilket gör det idealiskt för strandliv.

Höst: Hösten är en behaglig tid att besöka Varadero. Temperaturerna är lägre än under sommaren, med en genomsnittlig dagstemperatur på cirka 25 grader Celsius. Det är torrt och få regndagar, vilket gör det till ett perfekt tillfälle att utforska staden.

Vinter: Temperaturerna i Varadero under vintern är lägre än under andra årstider. Det är vanligtvis mellan 18 och 25 grader Celsius. Regnförhållandena är låga, så det är ett bra tillfälle att njuta av strandliv.

Fler resmål i kuba

Medeltemperatur Havanna

Havanna

Medel 32°C i juni

Medeltemperatur Varadero

Varadero

Medel 31°C i augusti

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!