Medeltemperatur Santa Maria

Medeltemperatur Santa Maria

September är den varmaste månaden för Santa Maria i Kap Verde med medeltemperatur på 29°C. Vattentemperatur för Santa Maria är varmast i augusti med temperatur på 27°C. Temperaturen för Santa Maria är som kallast i februari med medeltemperatur på 24°C. Solsäkrast är det i mars med 11 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i september då det uppmätts till 77 mm. Regnigaste månaden är september med i snitt 7 regndagar.

När ska man åka?

När ska man åka till Santa Maria? Välj bästa tiden att besöka Santa Maria baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Santa Maria, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Santa Maria. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Santa Maria genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Santa Maria, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Santa Maria och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Santa Maria i februari är 24°C på dagen och 18°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Santa Maria i mars är 25°C på dagen och 18°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Santa Maria i april är 25°C på dagen och 19°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Santa Maria i maj är 25°C på dagen och 20°C på kvällen.

Tabell med temperatur för Santa Maria Temperatur Santa Maria

Temperatur för Santa Maria i februari är 24°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 18°C. Vattentemperaturen är 22°C.
Temperaturtabell för Santa Maria året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Santa Maria Klimat Santa Maria

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Santa Maria. Solsäkrast är det i mars med 11 timmar per dag.
Klimat för Santa Maria

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 10 2 3
februari 10 3 3
mars 11 1 4
april 11 1 3
maj 11 1 4
juni 11 1 4
juli 9 11 5
augusti 8 53 6
september 9 77 7
oktober 9 53 4
november 10 9 4
december 9 1 2

Väder Årstider

Vår: Vädret i Santa Maria under våren är soligt och behagligt med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 18 och 24 grader Celsius. Det finns också en mängd regn som kommer när som helst.

Sommar: Sommaren är den varmaste och fuktigaste årstiden i Santa Maria. Temperaturen stiger vanligtvis till mellan 28 och 32 grader Celsius, med höga luftfuktighetsnivåer. Det kan också finnas perioder med låga nederbördsmängder.

Höst: Temperaturen sjunker sakta under hösten, men det är fortfarande ganska varmt med temperaturer mellan 22 och 28 grader Celsius. Det är ofta molnigt och luftfuktigheten är hög. Det är också perioder med låga nederbördsmängder.

Vinter: Vintrarna i Santa Maria är de kallaste årstiderna med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 18 och 22 grader Celsius. Det är ofta klart, men det finns också perioder med låg nederbörd.

Fler resmål i Kap Verde

Medeltemperatur Boa Vista

Boa Vista

Medel 30°C i juli

Medeltemperatur Sal

Sal

Medel 30°C i juli

Medeltemperatur Santa Maria

Santa Maria

Medel 29°C i september

Välj temperatur

unicef.se

Stöd UNICEF i Ukraina!

HJÄLP BARNEN I UKRAINA!

Självklart!