Medeltemperatur Costa Dorada

Medeltemperatur Costa Dorada

Augusti är den varmaste månaden för Costa Dorada i Dominikanska republiken med medeltemperatur på 29°C. Vattentemperatur för Costa Dorada är varmast i augusti med temperatur på 25°C. Temperaturen för Costa Dorada är som kallast i januari med medeltemperatur på 16°C. Solsäkrast är det i juli med 12 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i oktober då det uppmätts till 50 mm. Regnigaste månaden är oktober med i snitt 6 regndagar.

När ska man åka till Costa Dorada?

När ska man åka till Costa Dorada? Välj bästa tiden att besöka Costa Dorada baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Costa Dorada, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Costa Dorada. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Costa Dorada genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Costa Dorada, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Costa Dorada och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Costa Dorada i juni är 26°C på dagen och 17°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Costa Dorada i juli är 28°C på dagen och 20°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Costa Dorada i augusti är 29°C på dagen och 21°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Costa Dorada i september är 28°C på dagen och 19°C på kvällen.

Tabell med medeltemperatur för Costa Dorada Temperatur Costa Dorada

Temperatur för Costa Dorada i juni är 26°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 17°C. Vattentemperaturen är 20°C.
Tabell medeltemperatur för Costa Dorada året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Costa Dorada Klimat Costa Dorada

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Costa Dorada. Solsäkrast är det i juli med 12 timmar per dag.
Klimat för Costa Dorada

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 6 50 6
februari 7 30 5
mars 8 30 5
april 9 30 5
maj 9 30 5
juni 11 10 2
juli 12 10 1
augusti 10 10 2
september 8 30 5
oktober 7 50 6
november 6 40 6
december 5 20 6

Klimatdiagram Costa Dorada

Diagram med medeltemperaturer för Dag, Natt, vatten

Säsongsbeskrivning

Vår: Vädret i Costa Dorada under våren är varmt och fuktigt, med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 24-30°C. Det finns lite regn, men det är inte så vanligt. Det är en bra tid att dra nytta av det varma vädret och göra olika aktiviteter.

Sommar: Vädret i Costa Dorada under sommaren är varmt och fuktigt, med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 28-35°C. Det är vanligt med regn, men det är inte så mycket. Det är en bra tid att dra nytta av det varma vädret och göra olika aktiviteter som att bada, sola och äta ute.

Höst: Vädret i Costa Dorada under hösten är varmt och fuktigt, med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 25-30°C. Det finns lite regn, men det är inte så vanligt. Det är en bra tid att dra nytta av det varma vädret och göra olika aktiviteter.

Vinter: Vädret i Costa Dorada under vintern är kyligt, med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 18-24°C. Det finns lite regn, men det är inte så vanligt. Det är en bra tid att dra nytta av det kyliga vädret och göra olika aktiviteter.

Fler resmål i Dominikanska republiken

Medeltemperatur Costa Dorada

Costa Dorada

Medel 29°C i augusti

Medeltemperatur Samana

Samana

Medel 31°C i augusti

Medeltemperatur Santo Domingo

Santo Domingo

Medel 32°C i september

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!