Medeltemperatur San Jose

Medeltemperatur San Jose

Mars är den varmaste månaden för San Jose i Costa Rica med medeltemperatur på 30°C. Vattentemperatur för San Jose är varmast i april med temperatur på 25°C. Temperaturen för San Jose är som kallast i oktober med medeltemperatur på 25°C. Solsäkrast är det i februari med 7 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i september då det uppmätts till 240 mm. Regnigaste månaden är september med i snitt 27 regndagar.

När ska man åka till San Jose?

När ska man åka till San Jose? Välj bästa tiden att besöka San Jose baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i San Jose, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i San Jose. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i San Jose genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för San Jose, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för San Jose och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för San Jose i juni är 28°C på dagen och 18°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för San Jose i juli är 28°C på dagen och 18°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för San Jose i augusti är 28°C på dagen och 18°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för San Jose i september är 28°C på dagen och 18°C på kvällen.

Tabell med medeltemperatur för San Jose Temperatur San Jose

Temperatur för San Jose i juni är 28°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 18°C. Vattentemperaturen är 23°C.
Tabell medeltemperatur för San Jose året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för San Jose Klimat San Jose

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för San Jose. Solsäkrast är det i februari med 7 timmar per dag.
Klimat för San Jose

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 7 10 5
februari 7 10 3
mars 7 10 4
april 7 60 10
maj 7 140 23
juni 7 170 24
juli 6 180 22
augusti 6 190 24
september 6 240 27
oktober 6 220 27
november 6 160 19
december 6 50 10

Klimatdiagram San Jose

Diagram med medeltemperaturer för Dag, Natt, vatten

Säsongsbeskrivning

Vår: Vädret i San Jose i Costa Rica under våren är varmt med temperaturer som vanligtvis förblir mellan 20 ° C och 33 ° C. Det är fuktigt med periodvisa regn.

Sommar: Vädret i San Jose i Costa Rica under sommaren är mycket varmt med temperaturer som vanligen är mellan 21 ° C och 34 ° C. Det är ofta fuktigt med periodvisa regn.

Höst: Vädret i San Jose i Costa Rica under hösten är varmt med temperaturer som vanligtvis förblir mellan 20 ° C och 33 ° C. Det är fuktigt med periodvisa regn.

Vinter: Vädret i San Jose i Costa Rica under vintern är mestadels soligt med temperaturer som vanligtvis är mellan 21 ° C och 34 ° C. Det är fuktigt med periodvisa regn.

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!