Medeltemperatur Sunny Beach

Medeltemperatur Sunny Beach

Juli är den varmaste månaden för Sunny Beach i Bulgarien med medeltemperatur på 28°C. Vattentemperatur för Sunny Beach är varmast i augusti med temperatur på 24°C. Temperaturen för Sunny Beach är som kallast i januari med medeltemperatur på 6°C. Solsäkrast är det i juli med 11 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i november då det uppmätts till 56 mm. Regnigaste månaden är april med i snitt 8 regndagar.

När ska man åka?

När ska man åka till Sunny Beach? Välj bästa tiden att besöka Sunny Beach baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Sunny Beach, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Sunny Beach. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Sunny Beach genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Sunny Beach, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Sunny Beach och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Sunny Beach i februari är 8°C på dagen och 0°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Sunny Beach i mars är 11°C på dagen och 3°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Sunny Beach i april är 16°C på dagen och 7°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Sunny Beach i maj är 21°C på dagen och 12°C på kvällen.

Tabell med temperatur för Sunny Beach Temperatur Sunny Beach

Temperatur för Sunny Beach i februari är 8°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 0°C. Vattentemperaturen är 9°C.
Temperaturtabell för Sunny Beach året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Sunny Beach Klimat Sunny Beach

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Sunny Beach. Solsäkrast är det i juli med 11 timmar per dag.
Klimat för Sunny Beach

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 3 41 6
februari 3 43 6
mars 5 40 7
april 7 54 8
maj 8 42 6
juni 8 49 6
juli 11 33 4
augusti 10 30 4
september 9 37 4
oktober 6 47 6
november 3 56 7
december 2 48 5

Väder Årstider

Vår: Vädret i Sunny Beach under våren är ganska behagligt, med temperaturer som ligger mellan 14 och 20 grader Celsius. Det är vanligt med kraftiga regn och åska, men generellt är solen strålande och luften är fuktig.

Sommar: Sommaren är den varmaste perioden på året, med temperaturer som vanligtvis når upp till 30 grader Celsius. Det är vanligt med heta dagar, med långa timmar med stark sol. Det finns ganska mycket regn, men vanligtvis är det bara lätta skurar.

Höst: Hösten är en tid med behagliga temperaturer, som ligger mellan 18 och 25 grader Celsius. Det är vanligt med ljumma dagar och moln som kommer och går, men det är även ganska mycket sol. Regn är vanligt, men det är bara lätt regn.

Vinter: Vintrarna i Sunny Beach är mycket milda, med temperaturer som ligger mellan 10 och 15 grader Celsius. Det är vanligt med kyla och regn, men solen skiner ofta. Det kan ibland blåsa ganska hårt, men det är vanligtvis inte för kallt.

Fler resmål i Bulgarien

Medeltemperatur Golden Sands

Golden Sands

Medel 27°C i augusti

Medeltemperatur Sofia

Sofia

Medel 28°C i juli

Medeltemperatur Sunny Beach

Sunny Beach

Medel 28°C i juli

Välj temperatur

unicef.se

Stöd UNICEF i Ukraina!

HJÄLP BARNEN I UKRAINA!

Självklart!