Medeltemperatur Bridgetown

Medeltemperatur Bridgetown

April är den varmaste månaden för Bridgetown i Barbados med medeltemperatur på 29°C. Vattentemperatur för Bridgetown är varmast i augusti med temperatur på 29°C. Temperaturen för Bridgetown är som kallast i december med medeltemperatur på 28°C. Solsäkrast är det i mars med 10 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i november då det uppmätts till 206 mm. Regnigaste månaden är juli med i snitt 18 regndagar.

När ska man åka till Bridgetown?

När ska man åka till Bridgetown? Välj bästa tiden att besöka Bridgetown baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Bridgetown, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Bridgetown. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Bridgetown genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Bridgetown, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Bridgetown och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Bridgetown i juni är 29°C på dagen och 25°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bridgetown i juli är 29°C på dagen och 24°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bridgetown i augusti är 29°C på dagen och 24°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Bridgetown i september är 29°C på dagen och 24°C på kvällen.

Tabell med medeltemperatur för Bridgetown Temperatur Bridgetown

Temperatur för Bridgetown i juni är 29°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 25°C. Vattentemperaturen är 28°C.
Tabell medeltemperatur för Bridgetown året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Bridgetown Klimat Bridgetown

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Bridgetown. Solsäkrast är det i mars med 10 timmar per dag.
Klimat för Bridgetown

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 9 66 13
februari 9 28 8
mars 10 33 8
april 9 36 7
maj 9 58 9
juni 9 112 14
juli 8 147 18
augusti 9 147 16
september 9 170 15
oktober 8 178 15
november 8 206 16
december 9 97 14

Klimatdiagram Bridgetown

Diagram med medeltemperaturer för Dag, Natt, vatten

Säsongsbeskrivning

Vår: Vädret i Bridgetown, Barbados under våren är ganska varmt och regnigt. Temperaturerna ligger vanligtvis mellan 20 och 36 grader Celsius, med en genomsnittstemperatur på 28 grader Celsius. Regnet är som mest intensivt under maj och juni, men det kan falla nästan varje dag.

Sommar: Sommaren i Bridgetown är varm och fuktig. Temperaturerna ligger vanligtvis mellan 24 och 32 grader Celsius, med en genomsnittstemperatur på 28 grader Celsius. Det är även vanligt med regn under sommaren, men det är inte lika intensivt som under våren.

Höst: Vädret i Bridgetown under hösten är ganska varmt och torrt. Temperaturerna ligger vanligtvis mellan 22 och 30 grader Celsius, med en genomsnittstemperatur på 26 grader Celsius. Regnet är som mest intensivt under september och oktober.

Vinter: Vintrarna i Bridgetown är ganska varma. Temperaturerna ligger vanligtvis mellan 20 och 28 grader Celsius, med en genomsnittstemperatur på 24 grader Celsius. Det är inte vanligt med regn under vintern, men det kan förekomma även under den här tiden.

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!