Medeltemperatur Buenos Aires

Medeltemperatur Buenos Aires

Januari är den varmaste månaden för Buenos Aires i Argentina med medeltemperatur på 29°C. Vattentemperatur för Buenos Aires är varmast i februari med temperatur på 23°C. Temperaturen för Buenos Aires är som kallast i juli med medeltemperatur på 15°C. Solsäkrast är det i februari med 9 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i april då det uppmätts till 99 mm. Regnigaste månaden är oktober med i snitt 11 regndagar.

När ska man åka till Buenos Aires?

När ska man åka till Buenos Aires? Välj bästa tiden att besöka Buenos Aires baserat på de historiska månadsmedeltemperaturerna , men innan det är dags att boka hotell i Buenos Aires, se även på klimattabellen för att välja perioden med minst risk för regn , bäst chans för flest soltimmar och skön badtemperatur i Buenos Aires. Eller välj en tidpunkt med ett annat klimat som passar bättre.

Är semesterresan nära förestående så titta på Hur vädret är i Buenos Aires genom att kolla aktuell 5-dygns väderprognos för Buenos Aires, med luftfuktighet mm. Tänk på att kolla upp restriktioner för Buenos Aires och vilka försäkringar som gäller när du planerar en resa!

Historisk medeltemperatur och klimat för Buenos Aires i juni är 16°C på dagen och 8°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Buenos Aires i juli är 15°C på dagen och 8°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Buenos Aires i augusti är 17°C på dagen och 10°C på kvällen.
Historisk medeltemperatur och klimat för Buenos Aires i september är 19°C på dagen och 11°C på kvällen.

Tabell med medeltemperatur för Buenos Aires Temperatur Buenos Aires

Temperatur för Buenos Aires i juni är 16°C på dagen. Temperaturen på kvällen är 8°C. Vattentemperaturen är 13°C.
Tabell medeltemperatur för Buenos Aires året runt


Tabell med soltimmar och nederbörd för Buenos Aires Klimat Buenos Aires

Här finns klimat och nederbörden och antal regniga dagar för Buenos Aires. Solsäkrast är det i februari med 9 timmar per dag.
Klimat för Buenos Aires

Månad Soltimmar Regn (mm) Regn (dagar)
januari 9 99 9
februari 9 90 8
mars 7 90 9
april 7 99 10
maj 5 80 7
juni 4 30 9
juli 5 50 8
augusti 6 50 8
september 6 50 8
oktober 7 80 11
november 8 80 10
december 8 90 9

Klimatdiagram Buenos Aires

Diagram med medeltemperaturer för Dag, Natt, vatten

Säsongsbeskrivning

Vår - Vädret i Buenos Aires är varmt och fuktigt under våren, med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 17 och 25 grader Celsius. Det finns också många åska och regn under denna period.

Sommar - Sommaren i Buenos Aires är varm och fuktig med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 17 och 28 grader Celsius. Det är vanligt att det regnar ofta under denna period.

Höst - Temperaturen i Buenos Aires under hösten är mild och behaglig med temperatur som vanligtvis ligger mellan 17 och 25 grader Celsius. Det kan också regna ofta under denna period.

Vinter - Vintermånaderna i Buenos Aires är kyliga och regniga med temperaturer som vanligtvis ligger mellan 10 och 23 grader Celsius. Det är vanligt att det är många regnbyar under denna period.

Välj temperatur

Ukraina

Stöd Ukraina med organisationer som gör nytta, på plats!

Självklart!